Taxi bestellen door heel Nederland. Altijd een vaste prijs

Over ons

Wie zijn wij

Taxibedrijf Attent is een dynamisch bedrijf die per 13-04-2003 is gestart met personenvervoer, groepsvervoer, rijden van diverse particulier verzekerden van diverse zorgverzekeraars en luchthavenvervoer. 

Er is altijd een taxi beschikbaar voor u.

Taxi Attent is een zelfstandig bedrijf. Daardoor kunt u een taxirit in Doetinchem krijgen die helemaal zelf door ons uitgevoerd wordt. Wij zijn helemaal voor u verantwoordelijk en wij hebben daarom zelf alles onder controle.

Reputatie

Taxi Attent is een taxibedrijf met een uitstekende reputatie. De uitstekende chauffeurs van Taxi Attent vervoeren u snel en comfortabel door Doetinchem en omgeving. Al jarenlang is Taxi Attent de taxi in Doetinchem voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Wij vervoeren klanten in de omgeving van Doetinchem voornamelijk van en naar de luchthaven.

School vervoer

Wij zijn niet alleen voor u een perfecte taxi in Doetinchem en omgeving, maar ook voor uw kinderen. U wilt als ouder dat uw zoon of dochter veilig op school aankomt. Geen zorgen, Taxi Attent vervoert uw kind veilig, snel en met aandacht voor het kind.

Luchthaven vervoer

Ook vervoert Taxi Attent u graag als u op vakantie of op zakenreis gaat. De taxi rijdt op het afgesproken tijdstip voor, u hoeft alleen maar in te stappen en u begint ontspannen aan uw zakenreis of vakantie. Taxi Attent rekent voor luchthavenvervoer vaste tarieven die u terug kunt lezen op onze website.

Kunnen we u verder helpen?

Wilt u reserveren of heeft u opmerkingen, suggesties of vragen?